Bejelentkezés

slide0
slide1
A termékek árainak aktualizálása folyamatban van.
Rendelés előtt kérjen árajánlatot vagy keressen bennünket bizalommal!

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Gravír-Papír Stúdió Kft. győri székhellyel működő vállalkozás, a régió legnagyobb gravír kivitelezéssel foglalkozó cége. Ezeken az oldalakon megismerkedhet vállalatunkkal, tevékenységünkkel, történetünkkel:

A cég alapítója, tulajdonosa: Németh István


A cég története:

A KFT. működésének gyökerei 1981-re nyúlnak vissza, amikor egyéni vállalkozásnak indult, egy bérelt 3×3 méteres műhelyben.

1981
Deckel típusú Pantográf másoló gravírozógéppel indult a vállalkozás. Ezzel a berendezéssel ipari alkatrészeket, szerszámokat, betű sablonokat, dombornyomókat készítettünk.


1987
A műhely átköltözött az újonnan épült családi ház földszintjére, melyben már a műhelyhez üzlethelység is kapcsolódik.


1990
A rendszerváltást követően az átalakult és megnövekedett fogyasztói igényeknek megfelelően, megvásároltuk az akkor világújdonságnak számító Gravograph VX2-es számítógép vezérlésű gravírozógépet. Ezzel már fémre és műanyagra egyaránt tudtunk dolgozni. A gépen cégtáblák, táblarendszerek, géptáblák, feliratok, fémbélyegzők készülnek.


1995
A cég egyre ismertebbé válik, ezáltal tovább bővülnek a gravír szolgáltatások. Ezért megvásároltuk a második számítógép vezérlésű gravírozógépet a Gravograph IS 300-at. Ezzel fémbélyegzők, reklámajándékok feliratozása, csomagológépek betűelemei és sok más speciális anyag gravírozása folyik.


1996
A cég jogutódjaként megalakult a Gravír-Papír Stúdió KFT., amely már ekkor négy fővel üzemel, és számos beszállítóval rendelkezik. (nyomdák, szitanyomdák, tamponnyomdák, asztalos és forgácsoló szakemberek.)


1999
A Gravír-Papír Stúdió KFT. folyamatosan keresi a szakmában rejlő lehetőségeket, ezért ebben az évben megvettük a szintén világújdonságnak számító számítógép vezérlésű lézergravírgépet. Ezzel a berendezéssel szinte már minden anyagba lehet gravírozni. Nem akadály a fa, a parafa, az üveg, a papír, sőt a bőr, műbőr és a hasonló szerkezetű anyagok sem. A lézergravírgépen bélyegzők, cégtáblák, üvegek, italtartó borosdobozok, reklámajándékok gravírozása folyik.


2000
Távlati célok a kis-, közép- és nagyvállalatok illetve a multi cégek beszállítóival a kapcsolatok megtartása, továbbfejlesztése.


2007
Az elsõ lézeres gravírozógépünkkel végzett munka során nyert jó tapasztalatok és az ügyfélkörünk minél gyorsabb és színvonalasabb kiszolgálása arra ösztönöztek, hogy még egy, korszerűbb lézeres gépet állítsunk üzembe.

 
A pályázati lehetõségeknek utána járva, a MAG -Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.-hez, (1539 Budapest, Pf.: 684 Tel.: +36 40 200 617) a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Közreműködő Szervezetéhez, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez nyújtottuk be
"A Gravír-Papír Stúdió Kft. gravírozó berendezés vásárlása" című pályázatunkat.


www.nfu.hu


www.magzrt.hu


2007. májusi döntés alapján cégünk, a Gravír-Papír Stúdió Kft. (9026 Gyõr, Dózsa Gy. rkp. 7.)  az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Gazdaságfejlesztési Operatív Program jogcímcsoportból egyszeri, vissza nem térítendõ támogatásban részesült. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

2007. őszén így már munkába is állítottuk a berendezést, egy Universal VLS 3.50 típusú lézeres gravírozógépet. A gép műszaki paramétereinek köszönhetõen a munka átfutási ideje lerövidült, a minõsége pedig javult.
VersaLaser sorozat VLS3.50
609 x 305 mm asztallal
30 W teljesítménnyel
Lézeres pozícionáló irányfénnyel
Auto fókusszal
2” fókusz lencsével
Professzionális vezérlő software-rel
Tartó állvánnyal, levegő befúvással
Elszívó berendezéssel
Méhsejt szerkezetű vágóasztallal
Henger forgatóval rendelkező gép.
 


2012
 
Ismét pályáztunk, melynek eredménye most nem egy lézergravírgép, hanem egy Roland LEF-12 UV nyomtató lett, mellyel tovább bővítettük kínálatunkat a piaci igényeknek megfelelően.

 
Használjuk a VersaUV LEF-12-t szövegek, fotók, logók és egyéb dizájn elemek direkt nyomtatásához tárgyakra, maximum 10 cm vastagságig. Például ajándéktárgyak, kellékek, prototípusok, üvegtárgyak, bőr tárgyak sík felületű nyomtatásra színesben.

A LEF-12 egy asztali UV nyomtató, CMYK, fehér és átlátszó lakk festék használattal. Az lakk festék használható fényes vagy matt felületképzésre vagy textúrák létrehozásához. A festéket beépített LED lámpák szárítják.

 • Asztali UV-LED inkjet nyomtató
 • Az asztal mérete 305 mm x 280 mm, 100 mm megengedett anyagvastagság, amivel tárgyak széles választékára képes nyomtatni
 • ECO-UV festék CMYK színekben, nagy denzitású fehér, átlátszó lakk festék a kivételes nyomtatási minőségért
 
 • Az átlátszó lakk festék rétegezésével mind fényes, mind matt felületek képezhetők
 • Nagy denzitású fehér festék az éles, élénk szövegek és grafikák készítéséhez színes és átlátszó médiák széles választékára
 • Két nyomtatási mód. A standard mód finom részletek nyomtatásához ideális, a distance mód pedig egyenetlen felszínű tárgyak nyomtatásához. (A szintkülönbség 2mm vagy kevesebb kell, hogy legyen.)
 • Biztonsági borítóval felszerelve, ami véd az UV fénytől működés közben és megelőzi a nyomat porosodását nyomtatás közben
 • Hatékony és egyszerűen kezelhető Roland VersaWorks® RIP szoftver, ami pontos színkezelést biztosít
 • Hosszú életű UV LED lámpák
 
 • Azonnal működnek, nem szükséges felfűtés vagy hűtés két használat között
 • A lámpák kb. 10,000 óra élettartamúak
 •   Egyszerű installáció és karbantartás
 
 • Automatikus fehér festék keringető rendszer, amely megelőzi a pigmentek leülepedését
 • A Roland OnSupport távoli felügyeletet biztosít

Roland VersaUV LEF-12 video